Cafetaria’s

Cafetaria’s

Ons doel is het leveren van horecabenodigdheden aan ondernemers in de genoemde regio,
waarbij de kracht voortkomt uit een combinatie van factoren als: groot zijn door klein te blijven,
persoonlijke benadering en een no-nonsense beleid. Doordat u steeds met dezelfde personen
te maken heeft, krijgt u van ons op maat gesneden service.

Assortiment

Morsink's Horeca heeft een breed en compleet assortiment voor de cafetaria houder: van food tot non-food, van diepvries tot droge waren. Naast een groot scala aan A-merken vindt u in ons assortiment uiteraard ook uitstekende alternatieven. Goede producten met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Wij hechten grote waarde aan de inhoud van ons assortiment. Door ontwikkelingen goed te volgen en op een continue basis samen te werken met fabrikanten voegen wij producten aan het assortiment toe waar u als klant iets aan heeft. Doordat u goed op de hoogte wordt gehouden van producten die mogelijk interessant voor u zijn, wordt gezamenlijk gewerkt aan wederzijdse omzetvergroting.

Bestellen

Bestellen bij Morsink kan per telefoon, e-mail en fax. Voor elke klant verzorgen wij een op maat gemaakt bestelformulier zodat u overzicht heeft op uw bestelgeschiedenis en niets vergeet bij u bestelling.

Bezorging

Klanten van Morsink krijgen een snelle en betrouwbare gratis bezorging, die wij volledig in eigen beheer uitvoeren. Doordat al onze bezorgers een vaste klantenkring hebben, weten zij op welke plek u de producten graag wilt hebben. De chauffeur kent uw wensen en regelt dit voor u. Als u liever zelf uw producten afhaalt, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval zorgen wij dat uw bestelling klaar staat bij het afhalen en uiteraard laden wij de bestelling voor u in.

Hoe word ik klant?

Wilt u ook één van onze streek of andere producten afnemen? Word dan klant van ons door contact op te nemen met één van onze vertegenwoordigers

Ons op bellenVia ons formulier